Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، شهرداری تهران در آغاز سال ۹۷ به منظور کاهش آلودگی هوا و ترافیک تهران، تغییراتی در نحوه اجرای طرح ترافیک ایجاد کرد.

این طرح از همان ابتدا منتقدان و مخالفان زیادی داشت، اما با این حال شهرداری این طرح را اجر کرد.

همزمان با اجرای این طرح در سال ۹۷ بارندگی‌های فصلی هم رو به فزونی نهاد و اثر چشمگیری در کاهش آلودگی هوا گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورسیدآقایی معاون وقت حمل و نقل و ترافیک تهران و طراح این طرح، فرصت را غنیمت شمرد و با حضور در شورای شهر تهران و ارائه آماری از کاهش آلودگی هوا در سال ۹۶ مدعی شد که این طرح اثرات مهمی بر کاهش آلودگی هوا گذاشته است.

الهام فخاری عضو شورای شهر تهران این سخنان را بر نتابید و در جلسه شورای شهر تهران تأکید کرد که کاهش آلودگی هوا تحت تأثیر بارندگی‌های شدید سال است.

از آن روز به بعد پورسیدآقایی و پیروز حناچی شهردار تهران اندکی ادبیات خود را تغییر دادند و در همه سخنرانی‌های خود گفتند: اگرچه بارندگی‌ها هم در کاهش آلودگی هوا نقش داشته‌اند، اما اجرای طرح ترافیک جدید هم اثر بسزایی در کاهش آلودگی هوا داشته است.

با پایان سال ۹۷ و آغاز سال ۹۸، شهر تهران شاهد حضور گسترده پروانه‌ها بود.

مسئولان شهرداری تهران بار دیگر فرصت را غنیمت شمردند و پرواز بهاری پروانه‌ها را به نفع خود مصادره به مطلوب کردند.

یعقوب آزاده دل مدیر واحد حمل و نقل پاک معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران ۱۱ تیر ۹۸ با بیان اینکه توجه به حمل و نقل عمومی سبب شده تا شاهد حضور پروانه‌ها در شهر باشیم، گفت: اگر همچنان مدیران شهری به وضعیت حمل و نقل عمومی توجه کنند، بی تردید شاهد حضور حاجی لک لک‌ها هم در شهر خواهیم بود.

روز‌های سال ۹۸ یکی پس از دیگری سپری شد. پروانه‌‌ها رفتند و حاجی لک لک‌ها هم نیامدند. شاخص آلودگی هوا که در سال‌های قبل در دی ماه به ۱۵۰ واخد می‌رسید، در سال ۹۸ از آبان ماه به این عدد رسید و مدارس را تعطیل کرد.

حالا سال ۹۸ به پایان رسیده و نگاهی به آمار روز‌های آلوده و پاک و مقایسه آن با سال‌های قبل می‌اندازیم.

 

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آلودگی هوا طرح ترافیک هوای تهران کاهش آلودگی هوا شهر تهران حمل و نقل سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۹۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شهرگاه» فرصتی برای هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری است

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان «شهرگاه» را فرصتی برای هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری دانست و گفت: در نشست شهرگاه با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک، دانشگاه با بررسی تجارب بین‌المللی، موضوعاتی همچون تعمیر و نگهداری زیرساخت‌های حمل‌ونقل و حمل‌ونقل همگانی را برای بررسی بیشتر توسط مدیریت شهری مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین حق‌شناس امروز _سه شنبه یازدهم اردیبهشت_ در حاشیه نشست شهرگاه (هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری) با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک اظهار کرد: دو موضوع با عناوین مدیریت تعمیر و نگهداری زیرساخت‌های حمل‌ونقل و مدیریت حمل‌ونقل همگانی براساس داده هایی که در سیستم وجود دارد، در این نشست مطرح شد.

وی افزود: این دو موضوع باتوجه به مشکلاتی که در اجرای آن وجود دارد، معمولاً ممکن است از دید مدیران اجرایی مغفول بماند و به خوبی به آن توجه نشود، از این‌رو اساتید دانشگاه به دلیل اینکه فراغت بیشتری در این زمینه دارند، می‌توانند به بررسی تجارب بین‌المللی و درنهایت به انتخاب موضوع مناسب بپردازند.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان تصریح کرد: موضوع مدیریت تعمیر و نگهداری زیرساخت‌های حمل‌ونقل شامل راه، پل و مترو می‌شود که بسیار هزینه‌بر نیز است و شهرداری علاوه بر ایجاد باید به تعمیر و نگهداری آن‌ها نیز توجه داشته باشد.

حق‌شناس ادامه داد: موضوع حمل‌ونقل همگانی، تصمیم‌گیری براساس داده‌ها است که با کمک دانشگاه می‌تواند به خوبی در شهر اجرا شود.

وی «شهرگاه» را فرصتی برای هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری دانست و اضافه کرد: جلسات شهرگاه موضوع‌بندی و زمان‌بندی شده است و هر موضوعی براساس تخصص دانشگاه مورد نظر برگزار خواهد شد؛ از این‌رو موضوع حمل‌ونقل در دانشگاه صنعتی، موضوع محیط زیست در دانشگاه علوم پزشکی و نشست گردشگری در دانشگاه هنر اصفهان بررسی و برگزار خواهد شد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: این نخستین نشست شهرگاه با موضوع حمل‌ونقل است و می‌توان گفت که موضوعات دانشگاهی زمان‌بر بوده و سریع به اجرا نخواهد رسید، چراکه در این نشست‌ها بُعد پژوهشی نسبت به بُعد اجرایی از اهمیت بیشتری برخوردار است و به مرور زمان به سیستم حمل‌ونقل ورود پیدا خواهد کرد.

کد خبر 749494

دیگر خبرها

  • تولید خودروهای برقی گامی برای کاهش آلودگی‌هوا است
  • طرح ویژه پلیس برای کاهش مرگ موتورسواران و عابران پیاده
  • تأثیر باور‌های فراشناختی بر میزان سازگاری فردی و اجتماعی
  • اعلام هشدار نارنجی بارندگی در استان سمنان
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهر مشهد
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهرها
  • جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان مهریز
  • پاک‌ترین و آلوده‌ترین کشورهای جهان
  • «شهرگاه» فرصتی برای هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری است
  • احداث تقاطع سه سطحی در میدان فتح/ تکمیل شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) ترافیک غرب تهران را کاهش می‌دهد